Over ons
Onze producten
Branches
Stel zelf samen
API
Gratis proberen
Zoeken
Top 5 kassa functionaliteiten die iedere horecazaak moet hebben

Een goed kassasysteem is belangrijk voor elke horecazaak. Het ondersteunt niet alleen de verkoop, maar ook belangrijke taken zoals voorraadbeheer en personeelsplanning. In deze blog bespreken we 5 kassa functionaliteiten die iedere horecazaak moet hebben, waaronder overzichtelijke rapportages en mobiele betaalmogelijkheden. Ontdek hoe de juiste horeca kassasystemen jouw bedrijf kunnen helpen groeien en welke aspecten je moet overwegen bij het kiezen van de beste kassa software.

Wat is een horeca kassasysteem?

Een horeca kassasysteem is veel meer dan een simpel kasregister. Het is een geavanceerd, computergestuurd systeem dat bestaat uit een combinatie van kassa hardware en kassa software, speciaal ontworpen om de unieke behoeften van horeca ondernemingen te ondersteunen. Dit systeem helpt bij het beheren van transacties, voorraad, personeel en klanten, waardoor het een onmisbaar hulpmiddel is voor elke horecaondernemer.

Het belang van een goed horeca kassasysteem kan niet genoeg worden benadrukt. Het verbetert de efficiëntie van je dagelijkse operaties, vermindert de kans op fouten en verhoogt de klanttevredenheid. Door de uitgebreide functionaliteiten die een horeca kassasysteem biedt, kun je je bedrijf effectiever runnen en je focussen op wat echt belangrijk is: het bieden van een uitstekende klantervaring.

mpluskassa-horeca-kassa

Waarom zijn de juiste kassa software functionaliteiten belangrijk?

De juiste kassa functionaliteiten zijn essentieel voor elke horecazaak. Een goed horeca kassasysteem ondersteunt niet alleen de dagelijkse verkoop, maar helpt ook bij het stroomlijnen van operationele processen. Dit is cruciaal voor horeca ondernemers die efficiënt willen werken en tijdrovende taken willen minimaliseren.

Met uitgebreide functionaliteiten zoals voorraadbeheer en overzichtelijke rapportages, kun je de prestaties van je onderneming beter analyseren en beheren. Hierdoor ben je in staat om weloverwogen beslissingen te nemen, wat leidt tot betere klanttevredenheid en uiteindelijk meer omzet.

De top vijf kassa functionaliteiten


1. Overzichtelijke rapportages

Een goed horeca kassa systeem biedt overzichtelijke rapportages die je helpen bij het analyseren van je verkoopcijfers, voorraadinformatie en klantgedrag. Met deze inzichten kun je betere strategische beslissingen nemen en de winstgevendheid van je onderneming verhogen.

2. Voorraadbeheer

Met een effectieve voorraadbeheerfunctie kun je altijd precies zien wat je op voorraad hebt. Dit voorkomt overstocking en onderbezetting, wat essentieel is voor een goed lopende horeca zaak. Een goed kassasysteem houdt automatisch je voorraad bij en waarschuwt je wanneer je moet aanvullen. Net als een retail kassasysteem helpt een goed horeca kassasysteem je om je voorraad efficiënt te beheren.

3. Personeelsplanning

Een kassa systeem dat geïntegreerde personeelsplanning biedt, helpt je om het personeel efficiënt in te plannen en hun uren te beheren. Dit maakt het makkelijker om een optimale bezetting te garanderen.

Onze software werkt naadloos met bestaande hardware om personeelsbeheer eenvoudig en efficiënt te maken.

4. Mobiele betaalmogelijkheden

In de huidige tijd is het hebben van mobiele betaalmogelijkheden onmisbaar. Een goed horeca kassasysteem ondersteunt verschillende betalingsmethoden, zoals Google Wallet en de integratie met een mobiel pinapparaat, waardoor klanten snel en eenvoudig kunnen afrekenen. Mobiele betaalmogelijkheden bieden een voordelig horeca alternatief voor traditionele betaalmethoden.

5. Integratie met andere software

Een goede kassa software beschikt vaak over mogelijkheden voor integratie met andere systemen, zoals boekhoudsoftware en reserveringssystemen. Deze integratie zorgt ervoor dat je gegevens centraal worden beheerd en dat je niet telkens handmatig informatie hoeft over te dragen, wat tijd bespaart en de kans op fouten vermindert.

Andere aspecten om te overwegen

Bij het kiezen van het juiste kassasysteem voor jouw horecazaak zijn er enkele belangrijke aspecten om in gedachten te houden:

Maandelijkse kosten

Vergelijk de maandelijkse kosten van verschillende aanbieders van horeca kassasystemen. Let op prijsmodellen en zorg ervoor dat je een systeem kiest dat binnen jouw budget past. Net als bij retail kassasystemen, is het belangrijk om de maandelijkse kosten van horeca kassasystemen te vergelijken.

Gratis proefperiode

Maak gebruik van een gratis proefperiode om de kassa software uitgebreid te testen. Dit helpt je te bepalen of het systeem aansluit bij de behoeften van jouw onderneming voordat je een definitieve keuze maakt.

Integratie met andere systemen

Check of het kassasysteem kan integreren met andere software die je al gebruikt, zoals boekhoudprogramma's of reserveringssystemen. Een goede integratie bespaart tijd en maakt efficiënt gegevensbeheer mogelijk.

MplusKASSA: De beste kassaleverancier voor de horeca

MplusKASSA biedt een horeca kassasysteem dat ideaal is voor horecaondernemers. In vergelijking met andere aanbieders bieden onze systemen unieke voordelen die specifiek zijn afgestemd op de behoeften van de horecasector.

Met ons kassasysteem heb je toegang tot overzichtelijke rapportages die helpen bij het analyseren van verkoopcijfers en voorraadinformatie.

Een ander belangrijk aspect is de integratie met kassa hardware en andere software. Dit maakt het beheren van administratieve taken eenvoudiger en efficiënter. Daarnaast bieden we mobiele betaalmogelijkheden, waardoor klanten snel kunnen afrekenen.

MplusKASSA is maandelijks opzegbaar, wat je de flexibiliteit biedt om je kassasysteem aan te passen aan de groei van jouw zaak. Bovendien kun je profiteren van een gratis demo om de functionaliteiten van ons systeem zelf uit te proberen.

mpluskassa-horecakassa

Dus, ben je op zoek naar het beste kassasysteem voor jouw horecazaak? Ontdek de voordelen van MplusKASSA en ervaar hoe onze kassasystemen jouw administratieve taken kunnen vereenvoudigen. Vraag vandaag nog een gratis proefperiode aan en ontdek hoe onze software jouw onderneming kan optimaliseren!

 

DesignPOS Pro
De DesignPOS Pro heeft een strak gestroomlijnd en duurzaam design. Deze krachtige POS biedt een overvloed aan implementatie opties. Het model is in zwart en wit verkrijgbaar. Het scherpe FHD touchscreen zorgt voor een optimale ervaring.
+ Toevoegen
Voorraadbeheer
+
Urenregistratie
+
MplusKASSA online
+
Horeca Tafelregistratie
Stel zelf je ideale kassa samen