Over ons
Onze producten
Branches
Stel zelf samen
API
Gratis proberen
Zoeken
Tijdelijke horeca handheld voor het terrasseizoen

Het terrasseizoen is een drukke periode voor iedere horecazaak. Met een toename van gasten die buiten willen genieten, is efficiëntie in de bediening essentieel. Tijdelijke horeca handhelds bieden hiervoor de perfecte oplossing. Deze handige software, ontworpen voor snel en foutloos bestellen, is simpel te integreren en zorgt voor een verbeterde klantbeleving. Ontdek hoe je met onze toegankelijke hardware en software je terras optimaal kunt bedienen en waarom het jouw terrasseizoen succesvoller kan maken.

Wat is een handheld?

Een horeca handheld is een draagbaar apparaat dat speciaal ontworpen is voor de horeca. Hiermee kunnen jouw medewerkers snel bestellingen opnemen én direct doorsturen naar de keuken of bar. Je kunt dit apparaat en de software simpel bedienen met één hand terwijl je in de andere hand een dienblad kunt vasthouden. Hierdoor kunnen jouw medewerkers efficiënt werken, zelfs tijdens piekuren.

Tijdens het terrasseizoen kan een tijdelijke horeca handheld uitkomst bieden, wanneer je tijdens de rustige seizoenen geen handheld nodig hebt, en niet te veel wilt betalen voor een product dat je maar weinig gebruikt.

Tijdelijke handhelds als oplossing

Met de tijdelijke handheld van MplusKASSA hoef je geen dure hardware aan te schaffen. Je kunt eenvoudig via jouw internetbrowser inloggen op MplusKASSA Online op je telefoon, waardoor deze transformeert tot een handheld voor het terrasseizoen. Met de MplusKASSA app kun je een mix van apparaten zoals telefoons en tablets gebruiken, afgestemd op de specifieke behoeften van je horecazaak. Deze app is duidelijk ingericht en biedt alle functionaliteiten die je nodig hebt: snel opnemen én doorsturen van bestellingen, betalingen verwerken en zelfs tafelregistratie. Zo profiteer je van de flexibiliteit en kostenbesparing die de MplusKASSA app biedt, terwijl je toch de volledige functionaliteit van een handheld in handen hebt!

Nog meer voordelen met MplusKASSA online

Wanneer je MplusKASSA Online combineert met de tafelregistratie module maak je automatisch gebruik van de online handheld. Schaal het aantal gebruikers op bij drukte, en weer af bij rustige periodes. De online backoffice heeft nog veel meer voordelen. Zo kun je de telefoon die je gebruikt als handheld ook inzetten voor het beheren van instellingen en het bekijken van rapportages en maak je automatisch gebruik van onze tafelregistratie module.

Toch behoefte aan een fysieke handheld?

Als je de voorkeur geeft aan een fysieke handheld voor je horecazaak, biedt MplusKASSA een robuuste oplossing die perfect aansluit bij je behoeften. Deze handhelds zijn ontworpen met duidelijk ingerichte software en zijn eenvoudig te bedienen. Ze zijn speciaal ontworpen voor snelheid en efficiëntie, waardoor je moeiteloos bestellingen kunt opnemen en betalingen kunt verwerken tijdens het drukke terrasseizoen.

Met verschillende modellen beschikbaar, elk met hun eigen mix van hardware en software opties, kun je de beste keuze maken die past bij jouw horecazaak. MplusKASSA's fysieke handhelds integreren naadloos met je bestaande afrekensysteem, waardoor je operationele processen soepel blijven verlopen zonder complicaties.

Of je nu kiest voor een fysieke handheld of de flexibiliteit van MplusKASSA Online, beide opties bieden je de tools die je nodig hebt om je terrasseizoen succesvol te maken. Vertrouw op de betrouwbaarheid en gebruiksgemak van MplusKASSA om je service naar een hoger niveau te tillen en je gasten een geweldige ervaring te bieden op je terras!

 

 

CCV Compact A77
De handzame Compact A77 is hét nieuwe Android pinapparaat van CCV. Naast compact is hij gebruiksvriendelijk en snel. Naast WiFi werkt de A77 ook via 4G. Maar voor MplusKASSA-gebruikers is de CCV Compact extra geschikt! Door de Android besturing is het namelijk mogelijk de handheld software op het apparaat te plaatsen. Hierdoor is het een handheld en pinapparaat in één. Klinkt bijna te mooi om waar te zijn, maar met de CCV Compact A77 kan het!
+ Toevoegen
Handheld
De Sumni L2 is een waterdichte handheld met een sterke batterij en geoptimaliseerd Android-besturingssysteem voor een uitstekende gebruikerservaring.
+ Toevoegen
Horeca Tafelregistratie
Handheld software
MplusKASSA online
Stel zelf je ideale kassa samen