Over ons
Onze producten
Branches
Stel zelf samen
API
Gratis proberen
Zoeken
Essentiële functionaliteiten voor horeca kassasystemen: wat je echt nodig hebt

Een goed kassasysteem is essentieel voor het beheren van elke horecagelegenheid. In deze blog belichten we de belangrijkste functionaliteiten die horeca kassasystemen moeten bevatten. Ontdek hoe je met de juiste horeca software de efficiëntie kunt verhogen en beter kunt inspelen op de behoeften van je onderneming.

De basisfunctionaliteiten van een horeca kassasysteem

Een effectief kassasysteem moet niet alleen functioneel zijn, maar ook gebruiksvriendelijk. Het verbeteren van de algehele werking van je horecagelegenheid begint bij een systeem dat eenvoudig te gebruiken is. Een kassasysteem biedt veel meer dan alleen het registreren van transacties; het kan ook personeelsbeheer, verkoopregistratie, voorraadbeheer en realtime statistieken in beeld brengen. Hieronder lichten we een aantal van de belangrijkste functies toe:

Tafelregistratie

Onze tafelregistratie module biedt een efficiënte manier om tafels en bestellingen te organiseren. Met een real-time overzicht kun je eenvoudig zien welke tafels bezet, beschikbaar of gereserveerd zijn. Het systeem maakt het mogelijk om bestellingen snel toe te voegen, aan te passen en rekeningen te splitsen indien nodig.

Handhelds

Handhelds zijn mobiele apparaten die jouw personeel helpen bij het efficiënt beheren van bestellingen en communicatie. Ze stellen medewerkers in staat om bestellingen rechtstreeks aan tafel op te nemen en onmiddellijk naar het kassasysteem en keukenmanagement te sturen, wat de orderverwerking versnelt en fouten vermindert.

Voorraadbeheer

Met een efficiënt voorraadbeheer houd je eenvoudig zicht op je voorraadniveaus. Real-time inzicht in je voorraad helpt je om producten op tijd aan te vullen en voorkomt tekorten. Door gebruik te maken van onze software wordt je voorraadbeheer inzichtelijk gemaakt, wat je veel tijd kan besparen en ervoor zorgt dat je nooit met lege handen komt te staan. Daarnaast krijg je inzicht in de verkochte producten, waardoor je je strategie kunt aanpassen op basis van de verkoopmarge van deze producten.

Maar deze basisfunctionaliteiten zijn slechts het begin. Bij MplusKASSA bieden wij een breed scala aan nog meer handige koppelingen en modules die jouw bedrijfsvoering kunnen optimaliseren en versnellen. Nieuwsgierig geworden? Lees dan snel verder.

Nog meer slimme functionaliteiten voor optimale efficiëntie

Naast de basisfunctionaliteiten biedt MplusKASSA nog meer producten en modules die jouw horeca kassasysteem nog efficiënter maken. Deze extra functionaliteiten kunnen een aanzienlijke impact hebben op jouw bedrijfsvoering en bijdragen aan betere algehele prestaties. We lichten hieronder graag een aantal van onze go-to horeca functionaliteiten toe!

Urenregistratie

Ons kassasysteem biedt uitgebreide functies voor urenregistratie. Met de specifieke urenregistratie-module kun je eenvoudig de werktijden van je personeel registreren en plannen, zelfs als je meerdere kassa’s op verschillende locaties hebt. Deze integratie maakt het mogelijk om je team efficiënt te beheren en personeelskosten te minimaliseren, vooral voor bedrijven met meerdere vestigingen.

Keukenschermen

Onze keukenschermen zijn ontworpen om jouw keukenmanagement te optimaliseren en te stroomlijnen. Met deze schermen kun je real-time bestellingen direct in de keuken ontvangen, zodat je chef-koks en keukenbrigade meteen aan de slag kunnen. Je ziet alle bestellingen duidelijk weergegeven, inclusief details en eventuele speciale verzoeken van gasten. Dit helpt je om de orderverwerking te versnellen en fouten te minimaliseren.

Guest App

De Guest app is het loyalty platform van MplusKASSA. Gebruikers loggen in op hun profiel met aankopen, tegoeden en meer. Minder handelingen voor jou en meer controle voor de gebruiker. Gebruikers kunnen zo zelf hun gespaarde punten inzien, gegevens aanpassen en diëten en allergieën opgeven. Wanneer je werkt met facturatie kunnen klanten ook hun facturen bekijken. Met de Guest app heb je het letterlijk in de hand!

 

Klaar om je horecaonderneming te verbeteren met een geavanceerd kassasysteem? MplusKASSA biedt de essentiële functionaliteiten die je nodig hebt. Neem contact met ons op voor een demo of meer informatie en ontdek hoe MplusKASSA je kan helpen om je bedrijfsvoering te optimaliseren! Bezoek onze website of bel ons vandaag nog!

Stel zelf je ideale kassa samen