Over ons
Onze producten
Branches
Stel zelf samen
API
Gratis proberen
Zoeken
Onmisbare kassa koppelingen voor jouw horeca onderneming

Als horeca ondernemer sta je voor de uitdaging om jouw bedrijfsvoering efficiënt en klantgericht te maken. Een goed kassasysteem horeca vormt hierbij de ruggengraat van je operationele succes. Deze blog richt zich op onmisbare kassa koppelingen voor jouw horeca onderneming. Van integraties met online bestelplatforms tot naadloze samenwerking met boekhoudsoftware en personeelsystemen, ontdek hoe geavanceerde kassa functionaliteiten je helpen om je bedrijf te optimaliseren en jouw gasten een onvergetelijke ervaring te bieden.

Wat zijn horeca kassa koppelingen?

Als horecaondernemer is een goed kassasysteem essentieel voor een vlotte bedrijfsvoering. Horeca kassa koppelingen zijn integraties die je kassasysteem verbinden met andere belangrijke tools en systemen. Deze koppelingen zorgen ervoor dat verschillende aspecten van je bedrijfsvoering naadloos samenwerken, van het beheren van voorraad en personeel tot het optimaliseren van de gastervaring.

Een koppeling helpt bij het integreren van diverse modules en systemen met de bestaande POS-software. Zoals het verbinden van het POS-systeem met koppelingen voor uitgaven, het verwerken van (online) bestellingen en het bieden van rapportages voor efficiëntie en ruimtebesparing.

Een goed kassasysteem in de horeca biedt niet alleen een afrekensystemen voor jouw restaurant of café, maar integreert ook met softwarepakketten voor boekhouding, waardoor je de controle behoudt over je financiën. Of je nu meerdere vestigingen hebt of een cafetaria runt, ons flexibele kassasysteem is aan te passen aan jouw eigen wens.

Voordelen van een efficiënt kassasysteem voor horeca ondernemers

Een goed kassasysteem voor je horecazaak biedt talloze voordelen die je bedrijfsvoering optimaliseren. Het stelt je in staat om je bedrijfsprocessen efficiënter te beheren en tegelijkertijd de gasttevredenheid te verhogen.

Met geavanceerde horeca kassasystemen kun je niet alleen je producten beheren en de omzet controleren, maar ook je personeel beter aansturen. Urenregistratie wordt geoptimaliseerd, wat bijdraagt aan een vlekkeloze bedrijfsvoering.

Kortom, investeren in een goed kassasysteem voor je horecaonderneming is cruciaal om je bedrijfsvoering te stroomlijnen en je gasten een optimale ervaring te bieden.

Waar moet een goed horeca kassasysteem aan voldoen?

Als horecaondernemer zijn er diverse essentiële functies die je zoekt in een kassasysteem. Voorraadbeheer is cruciaal om je producten efficiënt te beheren en verspilling te minimaliseren, en door je kassasysteem te koppelen aan Shiftbase behoud je real-time controle over je personeel.

Daarnaast is integratie met boekhoudsoftware zoals Exact of Twinfield belangrijk voor een gestroomlijnde financiële administratie. Zo kun je verkoopgegevens automatisch synchroniseren en rapportages genereren die je inzicht geven in je bedrijfsprestaties.

Het personeelsbeheer, inclusief urenregistratie en planning, wordt vereenvoudigd door deze koppelingen, wat zorgt voor een efficiënter gebruik van je personeel en een betere controle over je bedrijfsvoering.

Onmisbare koppelingen

Bestelwebsite: Als horecaondernemer wil je jouw bereik vergroten en gemak bieden aan je gasten. Met MplusKASSA kun je jouw kassasysteem koppelen aan populaire online bestelplatforms zoals Thuisbezorgd.nl en Deliveroo. Hierdoor worden bestellingen direct vanuit je kassasysteem verwerkt, wat zorgt voor een snelle en efficiënte afhandeling in je keuken. Liever geen commissie betalen? Ga dan voor een eigen bestelwebsite via MplusKASSA

Voorraadbeheer: Een goed voorraadbeheer is cruciaal voor jouw restaurant of café. Met MplusKASSA is je kassa automatisch gekoppeld met het voorraadbeheer voor alle MplusKASSA producten. Deze integratie geeft je real-time inzicht in je voorraadniveaus, zodat je altijd op de hoogte bent van wat je in huis hebt. Door deze koppeling voorkom je tekorten en minimaliseer je verspilling, wat direct bijdraagt aan je winstgevendheid.

Boekhoudsoftware: Voor een nauwkeurige financiële administratie is integratie met boekhoudsoftware essentieel. Koppel je kassasysteem aan software zoals Exact, AFAS of Twinfield om verkoopgegevens automatisch te synchroniseren. Zo houd je grip op je financiën en kun je moeiteloos facturen en rapportages genereren.

Guest App: Stimuleer herhaalbezoeken door je kassasysteem te koppelen aan ons loyalty programma. Beheer klantgegevens en beloon trouwe gasten automatisch. Zo bouw je aan een loyale klantenkring en verhoog je je omzet op een slimme manier.

Analyse- en rapportagetools: Om je bedrijfsprestaties te optimaliseren, is inzicht in je cijfers cruciaal. Met MplusKASSA kun je je kassasysteem koppelen aan krachtige analyse- en rapportagetools. Deze integratie geeft je diepgaand inzicht in je verkoopcijfers, klantgedrag en trends. Door real-time data en uitgebreide rapportages krijg je een helder beeld van je bedrijfsvoering, waardoor je strategische beslissingen kan nemen die bijdragen aan de groei van je onderneming.

Met deze onmisbare kassa koppelingen kun je als horecaondernemer je operationele efficiëntie verbeteren en je klantenservice naar een hoger niveau tillen.

Tips voor het kiezen van het juiste kassasysteem

Als horecaondernemer is het kiezen van het juiste kassasysteem van cruciaal belang voor het succes van je zaak. Hier zijn enkele overwegingen die ervoor zorgen dat MplusKASSA jouw ideale partner is:

  • Flexibiliteit en Functionaliteiten: MplusKASSA biedt een scala aan functies die speciaal zijn ontworpen voor de horeca, zoals uitgebreid voorraadbeheer en nauwkeurige urenregistratie.

  • Integraties: Profiteer van de naadloze integraties die MplusKASSA biedt met essentiële tools voor je bedrijf. Beheer je financiën met gemak dankzij de synchronisatie met Exact of Twinfield, en verwerk bestellingen direct vanuit je kassasysteem voor maximale efficiëntie.
  • Ondersteuning en training: Bij MplusKASSA kun je rekenen op ondersteuning en uitgebreide training voor jou en je team. Zo benut je het systeem optimaal en verhoog je de productiviteit in je zaak.
  • Toekomstige uitbreidingen: Kies voor een kassasysteem dat meegroeit met je ambities. MplusKASSA is niet alleen schaalbaar, maar biedt ook continue innovatie en updates, zodat je altijd voorop blijft lopen in de competitieve horecabranche.

 

Ben je nieuwsgierig geworden naar ons kassasysteem en onze handige koppelingen? Hieronder vind je een klein overzicht van de koppelingen die essentieel zijn voor jouw horeca kassa. Neem gerust contact met ons op, wij stellen graag samen met jou het perfecte kassasysteem samen.

 

 

DesignPOS Pro
De DesignPOS Pro heeft een strak gestroomlijnd en duurzaam design. Deze krachtige POS biedt een overvloed aan implementatie opties. Het model is in zwart en wit verkrijgbaar. Het scherpe FHD touchscreen zorgt voor een optimale ervaring.
+ Toevoegen
Bestelwebsite
+
Voorraadbeheer
+
AFAS CSV
+
Guest App
+
MplusKASSA online
+
Horeca Tafelregistratie
+
Stel zelf je ideale kassa samen