Over ons
Onze producten
Branches
Stel zelf samen
API
Gratis proberen
Zoeken
Moderne kassa oplossingen voor bakkerijen: ontdek het met MplusKASSA

Veel traditionele bakkerijen werken nog steeds met ingewikkelde kassa’s die niet meer voldoen aan de eisen van vandaag. Deze verouderde systemen belemmeren de werkzaamheden en kunnen de klanttevredenheid verminderen. Het kiezen van het juiste kassasysteem is daarom erg belangrijk om je bakkerij te kunnen laten groeien en optimaliseren.

MplusKASSA is specifiek ontworpen voor de Nederlandse markt, met gebruiksvriendelijke en flexibele functies die zijn afgestemd op verschillende industrieën in Nederland. Ontdek hoe MplusKASSA je kan helpen om op een moderne en efficiënte manier om te gaan met je bedrijfsvoering.

Waarom kiezen voor MplusKASSA?

1. Gebruiksgemak

Met MplusKASSA ervaar je het gemak van een intuïtieve interface. Ons kassasysteem is eenvoudig te begrijpen, zodat nieuwe collega's snel aan de slag kunnen. Door het gebruiksgemak verminder je de kans op fouten aan de kassa, wat de efficiëntie en klanttevredenheid verhoogt.

2. Integratie en koppelingen

MplusKASSA biedt een naadloze integratie met je voorraadbeheer, boekhoudsoftware en andere bestaande systemen. Deze verschillende koppelingen zorgen ervoor dat jij alles in één overzicht duidelijk bij de hand hebt. Zo kun je beter inspelen op de behoeften van je klanten en je onderneming optimaliseren. Onze kassa's kunnen daarnaast worden afgestemd op de specifieke behoeften van verschillende sectoren, zoals bakkerijen, horeca, retail en de zorg, waardoor naadloze integratie en real-time inzichten worden gegarandeerd.

3. Mobiele oplossingen

Dankzij de mobiele betaalmogelijkheden van MplusKASSA kun je flexibel betalingen accepteren, zowel in de bakkerij zelf, als op externe locaties tijdens evenementen. Dit vermindert wachttijden voor wachtende gasten en zorgt voor een soepel verloop van de verkoop.

4. Uitgebreide rapportagemogelijkheden voor operationele efficiëntie

Met MplusKASSA genereer je eenvoudig gedetailleerde rapporten over verkoopcijfers, best verkopende producten en klantgedrag. Deze inzichten helpen je bij het nemen van geïnformeerde beslissingen en het verder laten groeien van je bakkerij.

Innovatie staat centraal

Bij MplusKASSA staat innovatie centraal. MplusKASSA helpt bakkerijen om op een moderne manier om te gaan met hun bedrijfsvoering, waardoor ze efficiënter en gebruiksvriendelijker worden. Ons kassasysteem biedt handige functies die specifiek zijn afgestemd op de behoeften van bakkerijen. Door de integratie van de nieuwste technologieën, kun je letterlijk deuren openen naar nieuwe mogelijkheden voor jouw onderneming.

Zo kun je met MplusKASSA efficiënt omgaan met dagelijkse transacties en klantgegevens, waardoor je bakkerij soepel en effectief opereert. Het systeem helpt je niet alleen bij het beheren van bestellingen en voorraad, maar ook bij het optimaliseren van je bedrijfsprocessen.

Modules en koppelingen voor de specifieke behoeften van de bakkerij branche

Bij MplusKASSA zijn specifieke modules en koppelingen ontwikkeld die perfect aansluiten bij de behoeften van bakkerijen.

1. Baklijsten

Met de baklijsten module van MplusKASSA kun je nauwkeurig je bakprocessen plannen en beheren. Creëer gedetailleerde baklijsten voor verschillende brood- en banketproducten, waardoor je efficiënt kunt plannen en zorgen voor een consistente productie.

2. Ingrediënten Module

De module Ingrediënten van MplusKASSA biedt een gedetailleerd overzicht en beheer van je ingrediënten. Bepaal bij het aanmaken van ingrediënten de voedingswaarden, de prijzen per eenheid en de allergenen. Zo krijgt ieder recept een compleet overzicht van voedingswaarden en allergenen.

3. Bestelwebsite

Met de bestelwebsite van MplusKASSA kunnen klanten eenvoudig online bestellingen plaatsen. Integreer je assortiment direct met een onze gebruiksvriendelijke webshop, waardoor klanten gemakkelijk kunnen bestellen en jij de verkoop eenvoudig kunt beheren.

4. Voorraad App

De Voorraad App van MplusKASSA biedt real-time inzicht in je voorraadniveaus. Beheer je voorraad vanuit elke locatie, voer inventarisaties uit en ontvang meldingen voor lage voorraadniveaus, zodat je altijd voldoende voorraad hebt om aan de vraag te voldoen.

5. Klantloyaliteit

Implementeer onze Guest App om je klantenbestand te laten groeien en herhaalbezoeken te stimuleren. Bied beloningspunten aan, verstuur gepersonaliseerde aanbiedingen en versterk klantrelaties om de omzet te verhogen en de klanttevredenheid te verbeteren. En dat allemaal vanuit 1 omgeving!

Het succesverhaal van Bakkerij Kruiper

Bakkerij Kruiper onderging vijf jaar geleden een ingrijpende verandering na een brand. Tijdens hun zoektocht naar een nieuw kassasysteem kwamen ze bij MplusKASSA terecht. "MplusKASSA helpt in het beheren van een goed georganiseerde bezoekersstroom, wat zorgt voor soepele operaties." Laura Kruiper, mede-eigenaresse van Bakkerij Kruiper, benadrukt het belang van deze keuze: “Veel bakkerij kassa's zijn verouderd en kunnen niet voldoen aan de moderne eisen. MplusKASSA had precies wat wij zochten.”

"Veel bakkerij kassa's zijn verouderd en kunnen niet voldoen aan de moderne eisen. MplusKASSA had precies de kassa die wij zochten."

Met de implementatie van MplusKASSA heeft Bakkerij Kruiper een significante toename in efficiëntie ervaren. Het moderne kassasysteem verving hun oude, ingewikkelde elektronische kassa en bracht een nieuwe dynamiek in het bedrijf. "We zijn een groeiend bedrijf en de mogelijkheden en snelheid die MplusKASSA biedt, helpen ons enorm," voegt Laura toe. Dit heeft niet alleen de dagelijkse bedrijfsvoering verbeterd, maar ook de algehele operationele efficiëntie van de bakkerij versterkt.

Vlekkeloze implementatie

De overstap naar MplusKASSA verliep zonder problemen. Het service team van MplusKASSA stond klaar om te helpen en zorgde voor een soepele integratie. "Het service team van MplusKASSA is 2 à 3 keer bij ons geweest en kwam snel bij ons langs wanneer wij hen nodig hadden. We konden een lijst aanleveren met producten en die hebben jullie voor ons in de kassa gezet," vertelt Laura.

"Dankzij de mogelijkheden van MplusKASSA kunnen we onze vaste klanten nog beter bedienen."

Voor Bakkerij Kruiper staat de kwaliteit van producten en klanttevredenheid altijd voorop. "Dankzij de mogelijkheden van MplusKASSA kunnen we onze vaste klanten nog beter bedienen," zegt Laura. Het uitgebreide dashboard biedt hen snel inzicht in alle kosten en verkoopcijfers, waardoor ze slimme beslissingen kunnen nemen voor de toekomst van hun bedrijf.

Moderne communicatie en bestelopties

Om tegemoet te komen aan de moderne eisen van klanten, maakt Bakkerij Kruiper gebruik van WhatsApp voor bestellingen en delen ze regelmatig nieuwe producten via social media.

"We vinden het belangrijk om met de tijd mee te gaan en onze klanten eenvoudige bestelmogelijkheden te bieden," legt Laura uit. Deze aanpak heeft niet alleen de klantbetrokkenheid vergroot, maar ook de operationele processen gestroomlijnd.

 

Dus, ben jij net als Bakkerij Kruiper klaar om je zaak naar een hoger niveau te tillen? Ontdek hoe MplusKASSA je kan helpen met specifieke kassa oplossingen die zijn ontworpen voor de unieke behoeften van bakkerijen. Benieuwd naar meer? MplusKASSA biedt ook kassa oplossingen voor tuincentra, waarbij het belang van een goed kassasysteem voor tuincentra wordt benadrukt. Neem vandaag nog contact met ons op voor een vrijblijvende demo en ontdek zelf hoe MplusKASSA jouw bakkerij efficiënter kan beheren.

 

 

Compad Bakkerij
Ingrediënten
+
Bestelwebsite
+
Voorraad app
+
Guest App
+
Stel zelf je ideale kassa samen