Het opstellen van een werkrooster in de horeca is een belangrijke taak voor elke werkgever. Je bent verplicht om niet alleen rekening te houden met de horeca cao, maar ook met wettelijke regels zoals werktijden, overuren en rusttijden. Of je nu werkt met vaste medewerkers, oproepkrachten of seizoenskrachten, een goed rooster houdt rekening met de wensen en beschikbaarheid van je personeel. In deze blog leer je hoe je een rooster opstelt dat zowel voldoet aan de cao-afspraken als de behoeften van je medewerkers, zodat je horecaonderneming soepel draait.
Over ons
Over ons
Kom meer te weten over MplusKASSA. Ons familiebedrijf bestaat al sinds 1985. Maak kennis met onze gedreven experts die voor jou klaarstaan.
Meer over ons
Onze producten
Onze producten
Onze producten helpen jou van A tot Z met verkopen, beheren en loyalty. Alles werkt naadloos samen vanuit één systeem. De producten van MplusKASSA, op jouw manier.
Lees meer
- Verkoop
- Kassa
- Kiosk
- QR Bestel App
- Handheld
- Bestelwebsite
- Beheer
- Backoffice
- Voorraad
- Keukenmanagement
- Pay
- Loyalty
- Guest app
- Klantenkaart
- Tegoedkaart
Branches
Branches
MplusKASSA is geschikt voor ieder soort bedrijf. Kom meer te weten over de voordelen voor jouw branche.
Stel zelf samen
Stel zelf samen
Stel jouw totaaloplossing zelf samen en ontvang een vrijblijvend prijsoverzicht op maat.
Start met samenstellen
- Koppelingen
- Koppelingen